Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιάννης Ραγκούσης σε ευθεία βολή κατά της Θεοδώρας Τζάκρη: “Θα υποστεί τις συνέπειες, δεν φαντάζεται πόσο έμπλεξε μαζί μου”

Μοιραστείτε το

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα λεγόμενα της Θεοδώρας Τζάκρη και τις αιχμές που άφησε προς το πρόσωπό του, στη σκιά των κατηγοριών για γυναικείο bullying στο εσωτερικό του κόμματος.

«Το να μιλάει ο κύριος Ραγκούσης για bullying, αυτό με ξεπερνά. Ξέρει αυτός, ξέρει πολύ καλά», ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Τέτοια λάσπη δημόσια σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου για ένα τέτοιο θέμα που δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά και ποινικό δεν έχει τολμήσει κανείς να εκτοξεύσει εναντίον μου. Προκαλώ την κυρία Τζάκρη να πει εκείνη τι εννοεί. Αν δεν το κάνει, θα υποστεί όλες τις συνέπειες, πολιτικά και ποινικά», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Της το παραγγέλνω πολύ ήρεμα, είναι πάρα πολύ απλό. Οφείλει αυτή η συκοφαντία, αυτή η αθλιότητα που εκτόξευσε εναντίον μου τι περιεχόμενο έχει. Δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω δημόσια ότι ψεύδεται, συκοφαντεί και θα υποστεί τις συνέπειες», συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος ο πρώην υπουργός.

«Την προειδοποιώ ότι, αν δεν μιλήσει δημόσια τι ακριβώς εννοεί, δεν θα ξεμπλέξει μαζί μου. Δεν φαντάζεται πόσο έμπλεξε μαζί μου η κυρία Τζάκρη! Θα πάρει πίσω αυτή τη συκοφαντία και αυτή τη λάσπη, αλλιώς θα υποστεί όλες τις συνέπειες», επισήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.