Συνάντηση ανάμεσα στο Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και τον Υπουργό Εργασίας κ.Γιώργο Κατρούγκαλο με θέμα το δικαίωμα των Αστυνομικών στην απεργία.
Η ΠΟΑΣΥ υπέβαλλε υπόμνημα στον Υπουργό με το οποίο αναλύουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, την αναγκαιότητα της συνταγματικής μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της νέας ενιαίας ασφαλιστικής νομοθεσίας (φορέας ασφάλισης, υπολογισμός σύνταξης κλπ), προκειμένου το συνδικαλιστικό τους κίνημα να δύναται πλέον να ασκήσει με υπευθυνότητα και απαλλαγμένο από παρελθοντικά κατάλοιπα, τα αναφαίρετα δικαιώματά του, το ίδιο όπως το λοιπό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.
Από την πλευρά του ο κ.Κατρούγκαλος τους διαβεβαίωσε πως η πρότασή τους δεν υπάρχει λόγος να μην ενταχθεί στην επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και η Αξιωματική Αντιπολίτευση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.