Τετάρτη, 23 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ξεκίνησε η διαδικασία διαγραφής για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Κιμούλη από το ΣΕΗ

Μοιραστείτε το

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης του ΣΕΗ σχετικά με τη διαγραφή (ή μη) των ηθοποιών Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), καθώς έχουν κατηγορηθεί για συγκεκριμένες πράξεις.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε αναφορικά με τη διαδικασία: «Το ΔΣ του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα».

«Στη συνέλευση πρέπει να υπάρχει σχετική πλειοψηφία και αν αποφασίσει η πλειοψηφία της συνέλευσης θα ισχύει αυτό που θα αποφασιστεί», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας, προσθέτοντας ότι για όλες τις υποθέσεις έχουν καταθέσει πάνω από 100 μάρτυρες.

«Η πειθαρχική διαδικασία είναι χρονοβόρα, όπως και στα δικαστήρια και καθυστέρησε επειδή κατέθεσαν πολλοί μάρτυρες, που κατέθεσαν εκ νέου. Θέλει χρόνο αυτό. Ήταν πολλοί μάρτυρες για κάθε περίπτωση, τόσο υπέρ των τριών ηθοποιών, όσο και κατά», είπε.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το οποίο δεν επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε ότι η απόφαση για την τύχη των ηθοποιών έχει ήδη παρθεί από το πειθαρχικό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com