Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Την Τετάρτη στις 14:00 το ραντεβού Τσακαλώτου-Σταθάκη με το Κουαρτέτο στην Αθήνα

ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Αύριο ξεκινά, ίσως ο τελικός διαπραγματευτικός κύκλος, για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, με την συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, με τους επικεφαλής διαπραγματευρτές των δανειστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συνάντηση όπου θα βάλει το πλαίσιο για τις επόμενες επαφές που θα ακολουθήσουν, θα γίνει στο Χίλτον στις δύο το μεσημέρι. 

Το αργότερο, μέχρι αύριο το πρωί θα επιστρέψουν όλα τα μέλη του «κουαρτέτου» και το θεματικό πρόγραμμα των συναντήσεων, αναμένεται να ξεκινήσει με το Ασφαλιστικό σε συνάντηση των εκπροσώπων των Θεσμών με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο την Πέμπτη το Μεσημέρι.

Εκεί θα πέσει στο τραπέζι και το «καυτό» θέμα της εξοικονόμησης πόρων από το ασφαλιστικό με πληροφορίες να θέλουν το ΔΝΤ να είναι έτοιμο για μία επίθεση στην «προσωπική διαφορά», κάτι που αν περνούσε θα έφερνε την περικοπή των ήδη καταβαλλόμενων συντάξεων με το που γίνει ο επανυπολογισμός τους με το νέο σύστημα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή