Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα στην οποία προσήχθη ο γιος του

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν συνολικά στην προσαγωγή 29 ατόμων.

Ανακοίνωση για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στη διάρκεια της οποίας προσήχθη ο γιος του Έκτορας εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως διευκρινίζεται συνολικά έγιναν 29 προσαγωγές ατόμων ενώ υπήρξε παρακώλυση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου επί 15λεπτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Την 12.00 ώρα σήμερα (Σάββατο 6 Μαρτίου 2021), με πρωτοβουλία της “συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα” και άλλων συλλόγων, συγκεντρώθηκαν (200) περίπου άτομα στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος και προσπάθησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα της οδού Φιλελλήνων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα, τους απώθησαν με χρήση των αναγκαίων μέσων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση.

Στη συνέχεια, ομάδες των συγκεντρωμένων προσπάθησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα αρχικά της οδού Σταδίου, κατόπιν των οδών Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Και στις νέες αυτές προσπάθειες, οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν με χρήση των αναγκαίων μέσων.

Οι ομάδες των συγκεντρωμένων αποχώρησαν προς διάφορες κατευθύνσεις την 13.15 ώρα.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν (29) άτομα.

Παρακωλύθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σε τμήμα των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου επί 15λεπτο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή