Πόση ώρα κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη πριν πας να τον συναντήσεις; Θέλεις τα πάντα επάνω σου να είναι τέλεια και φυσικά κάθε του ματιά να του προκαλεί επιθυμία για να σε εξερευνήσει; Μήπως πολλές φορές μάλλον το παρακάνετε κι αντί να γίνεστε αρεστές προκαλείται το ακριβώς αντίθετο;
Τι είναι αυτό που ξενερώνει πολύ τους άντρες και πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε;
1. Το υπερβολικό μακιγιάζ: Δεν λέμε να βγαίνεις έξω άβαφη και απεριποίητη αλλά και η υπερβολή είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Με λίγα λόγια εννοούμε, ότι καλό θα ήταν να τονίζεις τα όμορφα χαρακτηριστικά σου χωρίς υπερβολές και κυρίως χωρίς πολύ χρώμα! Παρατηρημένα, και σε αυτό συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, θεωρούν τη γυναίκα πιο σέξι όταν είναι πιο απλή γιατί τους φέρνει στο μυαλό κάτι αθώο και φυσικό!
2. Τα χοντροκομμένα παπούτσια: Τα ψηλοτάκουνα τα λατρεύουν, τα φλατ τα ανέχονται, τα σταράκια και τα αθλητικά τα θεωρούν αναγκαίο κακό, αυτό όμως που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι τα τεράστια χοντροκομμένα παπούτσια τα οποία μοιάζουν με τούβλα! Θεωρούν ότι καμία γυναίκα δεν μπορεί να είναι άνετη και σέξι φορώντας αυτά τα τερατουργήματα, τα οποία εδώ που τα λέμε ακόμα και ένα μοντέλο είναι ικανά να το δείχνουν σαν άντρα με τακούνια!
3. Τα κοντά μαλλιά:. Όσο μοδάτη, όμορφη και σέξι κι αν είσαι, το μακρύ, το φυσικό το μαλλί που ανεμίζει και κάνει και το χαλαρό το σπάσιμο, ο άντρας δεν το αλλάζει με τίποτα! Είναι και πρακτικό το θέμα: Στο σεξ τι στο καλό θα έχει να τραβάει; Γι’ αυτό λοιπόν, μπορεί να έχεις απίστευτο στιλ και να λαμβάνεις τα καλύτερα σχόλια από τους ανθρώπους της μόδας, αλλά σέξι ελάχιστοι άντρες πρόκειται να σε βρουν!
4. Τις τσάντες που χωράς κι εσύ μέσα: Ναι ξέρουμε κορίτσι μου ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από μία τεράστια τσάντα που τα έχει όλα μέσα, ειδικά αν μετά τη δουλειά ακολουθεί έξοδος καπάκι. Μα ένα μπλουζάκι, μα το νεσεσέρ, ακόμα και παπούτσια είναι ικανές οι τσάντες αυτές να… αποθηκεύσουν και κανένας να μην αντιληφθεί το παραμικρό! Ξέρεις όμως κάτι; Οι άντρες τις σιχαίνονται και δεν θέλουν να τις βλέπουν μπροστά τους!