Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά ακόμα και στο τσίκνισμα.
Τα μπαχαρικά δίνουν μία διαφορετική και πιο γεμάτη γεύση στα κρέατα.
Αλάτι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη είναι όλα όσα θα χρειαστεί κανείς για να ετοιμάσει τα καλούδια που θα ρίξει στη σχάρα.
Αγοράστε εκείνο που σας ταιριάζει, φτιάξτε με αυτό έναν πολτό με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και αλείψτε τα κρεατικά σας πριν τα βάλετε στα κάρβουνα.
Το αλάτι του Μεσολογγίου, με αρωματικό πιπέρι και διάφορα μπαχαρικά και βότανα μπορούν να «απογειώσουν» τη γεύση του κρέατος.
Η πάπρικα, το μπούκοβο, το μοσχοκάρυδο, το κάρυ και η κανέλλα είναι μερικά από τα μπαχαρικά που αν τα χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορούμε να δώσουμε μία ιδιαίτερη γεύση στα κρέατά μας.