ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για παραίτηση Ταραντίλη: Καιρός να ακολουθήσει η Μενδώνη

Την παραίτηση του Χρήστου Ταραντίλη – για οικογενειακούς, κατά δήλωσή του, λόγους – σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας πως πρέπει να ακολουθήσει η Λίνα Μενδώνη.

«Αντί να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, που έχει γαντζωθεί στη καρέκλα της τη στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αγανακτισμένοι από τη συγκάλυψη του κατηγορουμένου για παιδεραστία κ. Λιγνάδη, παραιτείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου και συμπληρώνει: «Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κ. Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια».

«Αν, όμως, πρόκειται για τις εσωτερικές ίντριγκες της κυβέρνησης και για το ποιος άδειασε ποιον προκειμένου να καλύψουν τον Λιγνάδη, δεν αφορά κανέναν», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη – Μενδώνη δεν θα ξεχαστούν.Και μιας και ο κ. Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός είναι η κ. Μενδώνη να ακολουθήσει. Το απαιτεί η κοινή λογική», καταλήγει το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή