Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

ΣΥΡΙΖΑ: Ο υπ. ΠροΠο νομίζει ότι θα ξεφύγει διασπείροντας λάσπη και ψέματα

Η Κουμονδούρου σχολιάζει το βίντεο που βασανισμού γυναίκας ΑμεΑ από Αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας καθώς και τη συνέντευξη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας αλλά και τη συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε άλλη, κυριακάτικη εφημερίδα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει: 

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ.

Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.» 
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή