Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο: Ο 15χρονος αναγνώρισε τον 33χρονο

Τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες. Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι, αναφέρει η ιστοσελίδα «Πολίτης»

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή