Στην Ελλάδα ο Πιτίνο για την Εθνική: «Δεν θέλω λεφτά, τιμή για εμένα η Εθνική»

«Πάτησε» Ελλάδα, όπως αναμενόταν, ο Ρικ Πιτίνο!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ «προσγειώθηκε» στην Αθήνα, ερχόμενος από τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στον τόπο που αγαπήθηκε μετά το περσινό του πέρασμα.

Ο 67χρονος Αμερικανός τεχνικός θα έχει αύριο τις τελικές συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου οι δυο πλευρές να φτάσουν στην τελική συμφωνία και ο Πιτίνο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει ενημερώσει μέσω twitter πως θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 21:30) για να παρακολουθήσει διά ζώσης την παλιά του ομάδα κόντρα στη Βαλένθια.

«Θα είναι διασκεδαστική μέρα η Παρασκευή. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να συζητήσω για την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον Πρόεδρο αύριο ή μεθαύριο. Νομίζω πως είναι πρόκληση το γεγονός ότι δεν έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, θα το κάνω για την αγάπη μου για την Ελλάδα και τον κόσμο της.

Αυτοί οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Το κίνητρο είναι μεγάλο για να τους προετοιμάσω. Θέλω να δω πότε και που θα προπονηθούμε, ποιους παίκτες θα έχουμε, πως θα φέρουμε τον Κώστα Κουφό (τον ήθελα στο NCAA), ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και τον Γιάννη. Μίλησα με τον Θανάση, δεν θέλω όμως να τον ενοχλήσω τώρα, γιατί είναι συγκεντρωμένος στο πως θα πάρει το πρωτάθλημα.

Θα μιλήσω με την ομοσπονδία και ελπίζω να συμφωνήσουμε. Ξέρω ότι η Ελλάδα έχασε έναν πόντο από τη Βραζιλία, ήταν η στιγμή που ο ατζέντης μου μου είπε πόσο ωραίο θα ήταν να αναλάβω την Εθνική. Δεν θέλω λεφτά, για εμένα είναι τιμή να αναλάβω αυτή την ομάδα. Θα προπονήσω για την αγάπη μου για το άθλημα. Ανυπομονώ, είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα, θα δω κάποιους από τους παίκτες μου, μερικούς θα τους έχω και στην Εθνική. Ο Νικ Καλάθης θα βρίσκεται σίγουρα εκεί», επεσήμανε ο Αμερικανός προπονητής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή