Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Σάρωσε» ο Τζόκοβιτς στον τελικό της Καλιφόρνια

Μοιραστείτε το

Μπορεί να φάνταζε ως ένας τελικός ισορροπημένος, ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε ύστερα από μόλις μία ώρα και 17 λεπτά έμεινε η απορία αν υπάρχει παίκτης στο παγκόσμιο στερέωμα που μπορεί να απειλήσει, κατ΄ ελάχιστο έστω, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο… βιονικός Σέρβος «κονιορτοποίησε» τον Μίλος Ράονιτς στον τελικό του BNP Paribas Open, ισοφάρισε τα 27 Masters του Ράφα Ναδάλ, περνώντας ο ίδιος πλέον στην πρώτη θέση της κατάταξης και υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στο Indian Wells, πέμπτος του στην έρημο της Καλιφόρνια με τον ίδιο να είναι ο πρώτος που το κατορθώνει.

Ο «Νόλε» έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του στο πρώτο Masters του 2016 και συνέτριψε τον 25χρονο Καναδό, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-2 και το δεύτερο με 6-0 για να φτάσει στον 62ο τίτλο της καριέρας του (συνολικά) και να πιστώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του με άλλο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο Ράονιτς πόνταρε στο πανίσχυρο σερβίς του, όμως ο Τζόκοβιτς είχε την τακτική για να το «καταστρέψει», καθώς οι επιστροφές του κυμάνθηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε πέντε break (!) στον αντίπαλό του, τον οποίο νίκησε για έκτη φορά στις ισάριθμες συναντήσεις τους.  

Να σημειωθεί ότι ο Καναδός ζήτησε και πήρε ιατρικό time out κάποια στιγμή, προφανώς για να κόψει το φρενήρη ρυθμό του αντιπάλου του μιας και δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όταν επέστρεψε, όμως ούτε αυτό το «τρικ» είχε αποτέλεσμα, καθώς το μόνο που πέτυχε ήταν να δώσει «ανάσες» στον Τζόκοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com