Πάνος Ιωαννίδης: Γενέθλια στο πλατό του «MasterChef 6»

Τα γυρίσματα του «MasterChef 6» συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς μέσα στις γιορτές για να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια να αρχίσουν να προβάλλονται μέσα στον Ιανουάριο.
Ανάσα δεν προφταίνουν να πάρουν ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι περνούν ατέλειωτες ώρες στο πλατό του μαγειρικού show, αναζητώντας για άλλη μια χρονιά τον MasterChef που θα φανεί αντάξιος των υψηλών απαιτήσεων του διαγωνισμού.

Ακόμα και ανήμερα των γενεθλίων του ο Πάνος Ιωαννίδης, όπως θα δούμε στο βίντεο που ανέβασε, βρίσκονταν στις επάλξεις και γιόρτασε ανάμεσα στους συναδέλφους του κριτές και τους ανθρώπους της παραγωγής που του ετοίμασαν την πιο γλυκιά έκπληξη.
Μια τούρτα γενεθλίων σερβιρισμένη με πολλή αγάπη, ευχές και «happy birthday» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Γενέθλια στη δουλειά. Με τους αγαπημένους μου συνάδερφους. Ευχαριστώ για την έκπληξη. Επισήμως 46», έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης στο Instagram.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή