Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, εθελοντής στο ΕΣΥ

Στη διάθεση του ΕΣΥ για την ανακούφιση από την πίεση ασθενών με κορονωϊό, θέτει τον εαυτό του και ο Χρήστος Κέλλας αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, γιατρός-αναισθησιολόγος,

Ο κ. Κέλλας ο οποίος είχε νοσήσει ο ίδιος από κορονωϊό στο προηγούμενο lockdown, με δήλωσή του τονίζει ότι “την ώρα που η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή, χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν καθημερινά, συνάδελφοι υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο τους και τα νοσοκομεία πιέζονται σε μεγάλο βαθμό, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συστήματος Υγείας. Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς. Υπέρτατη αξία η ανθρώπινη ζωή”. Ενώ κάνει σαφές ότι αποποιείται του  δικαιώματος οποιασδήποτε αμοιβής.

Νωρίτερα σήμερα με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής του ΚΚΕ Λάρισας Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε απαλλαγή από τα καθήκοντά του ως Αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να εργαστεί ως πνευμονολόγος στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή