Ο Αλεξέι Ναβάλνι μεταφέρθηκε σε άλλες φυλακές – Άγνωστο πού τον πήγαν

Ο Αλεξέι Ναβάλνι μεταφέρθηκε από τις φυλακές «Ματρόσκαγια Τισινά» της Μόσχας, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο δικηγόρος του Βαντίμ Κόμπζεφ, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.
«Φυσικά δεν γνωρίζουμε (που τον πηγαίνουν). Θα μπορούσαν να το κάνουν. Έχουμε ήδη μιλήσει γι’ αυτό, ότι στη Μόσχα εφαρμόζεται πλέον η ακόλουθη πρακτική: στέλνουν τον κόσμο να εκτίσει την ποινή του, χωρίς να περιμένουν να τεθεί σε ισχύ η απόφαση, χωρίς να περιμένουν καν την υποβολή της έφεσης», δήλωσε ο Κόμπζεφ στην εφημερίδα «Novaya Gazeta».
Επίσης, η συνήγορος υπεράσπισής του, Όλγκα Μιχαήλοβα, τόνισε ότι δεν ενημερώθηκε σε πιο σωφρονιστικό ίδρυμα μεταφέρεται ο Ναβάλνι. «Μας ειδοποιήσαν ότι ο Ναβάλνι αναχώρησε από το κέντρο κράτησης, αλλά δεν μας είπαν προς ποια κατεύθυνση, Περιμένουμε, ότι μόλις φθάσει , θα ενημερώσουν τους συγγενείς του», επισήμανε στο πρακτορείο «TASS» η Μιχαήλοβα, δηλώνοντας ότι η τόσο βιαστική μεταφορά του από την απομόνωση, παραβιάζει την υπάρχουσα πρακτική.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, TASS, Novaya Gazeta
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή