Μετά το διαζύγιο των Brangelina…. Έγκυος η Μαριόν Κοτιγιάρ! Τίνος είναι το παιδί;

Σαν χιονοστιβάδα έρχονται οι αποκαλύψεις λίγο μετά την είδηση που έσκασε σαν βόμβα για το διαζύγιο των Brangelina.

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, η Αντζελίνα Τζολί πήρε την απόφαση να χωρίσει τον Μπραντ Πιτ, αφότου έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ και ανακάλυψε ότι εκείνος την απατούσε με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Allied, την γαλλίδα ηθοποιό, Μαριόν Κοτιγιάρ.

 

12

 

Τώρα, η βρετανική Mirror επικαλείται έγκυρες πηγές και υποστηρίζει ότι η Κοτιγιάρ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της! Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της Γκιγιόμ Κανέ και έχουν ήδη ένα παιδί, τον 5χρονο Μαρσέλ.

Στο άκουσμα των φημών ότι εκείνη είναι η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο των Brangelina, η Κοτιγιάρ έσπευσε να δηλώσει πικραμένη για τα ψευδή δημοσιεύματα, ενώ και ο Μπραντ Πιτ διέψευσε ότι διατηρούσε σχέση μαζί της.

 

45

 

Πάντως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Για όσο διήρκησαν τα γυρίσματα του Allied, όλοι είχαν να λένε – συμπεριλαμβανομενου και του σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ζεμέκις – ότι η χημεία μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Μαριόν Κοτιγιάρ ήταν κάτι περισσότερο από… «ηλεκτρική».

 

67

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή