Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Με καταιγίδες και χιόνια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Μοιραστείτε το

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ                                                                                      

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, καθώς και ενισχυμένους ανέμους, προβλέπει με έκτακτο δελτίο της Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν: 

1. Αύριο Σάββατο από το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου και σταδιακά τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. 

2. Την Κυριακή την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και νησιά του Αιγαίου.

Την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τα σημερινά διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα έντονα φαινομενα της Κυριακής βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θα επικρατήσουν όμως βόρειοι θυελλώδεις άνεμοι στην ανατολική και νότια χώρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.