Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Με φιλιά και αγκαλιές η Κέιτι Πέρι δίνει «άφεση» στον Ορλάντο Μπλουμ για το σκάνδαλο

«Νερό στο κρασί» της φαίνεται πως έβαλε η Κέιτι Πέρι και έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Ορλάντο Μπλουμ, μετά την αμαρτωλή νύχτα που πέρασε με την ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον «άτακτο» ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ και την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι σε τρυφερές στιγμές σε σκάφος στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως συγχώρεσε τον ηθοποιό, ο οποίος απέδειξε πως δεν είναι και ο πιο πιστός άνδρας του κόσμου.

kiss

Οι δυο τους πιάστηκαν από τον φακό των παπαράτσι στο κατάστρωμα του πλοίου να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα.

kiss2

Πριν λίγες ημέρες είχε προκληθεί σάλος όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Ορλάντο Μπλουμ να επιδίδεται σε τρυφερό τετ α τετ με την 22χρονη τραγουδίστρια σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

Η πρώτη αντίδραση της Κέιτι ήρθε μέσω Twitter, όταν με μία ανάρτησή της έδειξε ανωτερότητα και σχολίασε τις επίμαχες φωτογραφίες, γράφοντας: «Αυτό είναι όλο;»

or2

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή