Μάνα και κόρη ξόδεψαν 60.000 για να φαίνεται πιο σέξι η μια από την άλλη
Μοιραστείτε το
Δεκάδες χιλιάδες λίρες έχουν ξοδέψει μάνα και κόρη προκειμένου να … τέρψουν τη μισαλοδοξία τους μέσω πλαστικών επεμβάσεων.
Ειδικότερα, η Georgina Clarke, 39 ετών, έχει δαπανήσει δεκάδες χιλιάδες λίρες για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στο είδωλό της, την Barbie.
Η κόρη της, εν τω μεταξύ, στηρίζει τη μητέρα της δίνοντας της χρήματά για ενίσχυση του μαστού, ημι-μόνιμο μακιγιάζ και σολάριουμ και έχει ως πρότυπο το διάσημο μοντέλο, Katie Price.
Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη δαπανήσει περισσότερες από 60.000 λίρες, οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν μια ακόμα αυξητική στήθους για το τρέχον έτος, μαζί με εμφυτεύματα στους γλουτούς, πλαστική μύτης, περαιτέρω ενέσεις για τα χείλη και πολλά άλλα.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.