Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Λαγός: «Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα»

Ο ταγματάρχης εφόδου Γιάννης Λαγός που φαίνεται να έχει εμπλοκή σε όλες τις δολοφονικές υποθέσεις που διερευνά το Κακουργιοδικείο, απολογείται σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος επέλεξε να ανοίξει την απολογία του, αμφισβητώντας την αξιοπιστία του δικαστηρίου δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. 

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Οι πράξεις που μου αποδίδονται είναι ομιλίες, τηλέφωνα και μηνύματα, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, είμαι εδώ μόνο και μόνο να ακουστεί η φωνή η δική μου, έξι χρόνια μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό δεν μου δόθηκε το δικαίωμα ούτε σε δύο λεπτά να απαντήσω δεν είχαν το σθένος να μου υποβάλουν ούτε μία ερώτηση, πίεζαν τους συγκατηγορουμενους μου οι ανακρίτριες», καταλήγοντας στο  ότι «δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Στην ερώτηση γιατί αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή, απάντησε: «Θεωρώ ότι κάναμε λάθος πολιτικές κινήσεις, έπρεπε να απευθυνθούμε σε άλλη ομάδα ανθρώπων. Εγώ ήθελα άνοιγμα προς ομάδες ανθρώπων που δεν είναι τόσο πατριώτες όσο θα θέλαμε εμείς», καθιστώντας σαφές ότι οι διαφωνίες δεν ήταν ιδεολογικές αλλά πολιτικές.
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή