Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Κτηνωδία: Καθηγητής συλλαμβάνεται την ώρα που μαχαιρώνει σκύλο στη Νίκαια

 

Έντονο προβληματισμό προκαλούν τις τελευταίες μέρες τα συχνά περιστατικά βάναυσης κακοποίησης ζώων. 

Το μεσημέρι της Τρίτης καθηγητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Νίκαια να έχει πιάσει κεφαλοκλείδωμα σκύλο και να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Το άτυχο ζώο βρισκόταν σε κακή κατάσταση έχοντας χάσει πολύ αίμα. Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καθηγητή στο σπίτι του και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή