Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Κουρουμπλής: «Όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών

«Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

«Όνειρα θερινής νυκτός», χαρακτήρισε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Τις  τελευταίες μέρες υπάρχει μια κινητικότητα σε διάφορα συστήματα που  επιδιώκουν την πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. Τέτοιο ζήτημα,  λοιπόν, δεν υφίσταται. Εκλογές δεν υπάρχουν στην προοπτική αυτής της  περιόδου. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αναφορικά με τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ότι, αν υπάρξουν  παράλογες απαιτήσεις από τους θεσμούς προς την κυβέρνηση, τότε θα  ερωτηθεί ο λαός, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: «Η αναφορά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε εκλογές δεν είχε τον χαρακτήρα που θέλουν να προσδώσουν  κάποιοι. Ήταν ένα μήνυμα. Είναι άλλο να θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα  και άλλο να μιλάς για εκλογές. Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και  των ΑΝΕΛ είναι συμπαγείς».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή