Ηλιούπολη: Συνελήφθη συνεργός που εξέδιδε την 19χρονη – Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας

Οι αρχές συνέλαβαν και τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης 19χρονης από την Ηλιούπολη.
Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.
Πρόκειται για Έλληνα ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.
Προφυλακιστέοι αστυνομικός και πατέρας
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκαν ο πατέρας της 18χρονης και ο αστυνομικός που την εξέδιδε. Και οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίσταση για 14 αδικήματα, αρνήθηκαν τα όσα τους προσάπτονται.
Ειδικότερα, ο πατέρας της 18χρονης κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει βιάσει την κόρη του, ενώ ο αστυνομικός ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την κοπέλα και αρνήθηκε ότι την εξώθησε στην πορνεία.
Ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τις πράξεις του, και ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε εις βάρος της για αρκετά χρόνια, ενώ εκείνη ήταν ανήλικη, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο, στο οποίο περιλαμβάνονται 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.
Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατηγορίες για:
- Εμπορία ανθρώπου κατ´ επάγγελμα
- Εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου
- Βιασμός κατ’ εξακολούθηση
- Κατάχρηση σε ασέλγεια
- Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
- Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
- Ενδοοικογενειακή απειλή
- Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
- Παράνομη οπλοφορία
- Παράνομη οπλοχρησία
- Παράνομη οπλοκατοχή
Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση, το οποίο φέρεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού που με την βία εξέδιδε τη νεαρή κοπέλα.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η Εισαγγελία έπρεπε να είχε ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου αστυνομικού προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε τυχόν περισσότερα θύματά του να τον αναγνωρίσουν και να διευκολυνθεί η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Η δικηγόρος, έκανε λόγο επίσης και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που δεν έχουν συλληφθεί, αλλά όπως λέει έχουν κατονομαστεί από την 18χρονη κατά την κατάθεσή της.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή