Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Η διατροφική βόμβα του πρόχειρου φαγητού…

Δεν πέρασε πολύς καιρός που επιστημονικές έρευνες κατέδειξαν την σχέση καρκίνων και κατεργασμένων τροφών και έρχεται νέα αμερικανική μελέτη που υποστηρίζει πως τα άτομα που τρώνε μεγάλες ποσότητες πρόχειρου φαγητού έχουν εκτεθεί σε μεγάλες ποσότητες συγκεκριμένων χημικών ουσιών που εμπεριέχονται στα πλαστικά υλικά και οι οποίες έχουν ενοχοποιηθεί για ορμονικές διαταραχές και καρκίνους! Ερευνητές του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας «Milken» στο Πανεπιστήμιο «George Washington», με επικεφαλής την Δρ Αμι Ροτα, διαπίστωσαν ότι τα άτομα που έτρωγαν μεγάλες ποσότητες πρόχειρου φαγητού είχαν 39% μεγαλύτερες ποσότητες δύο φθαλικών ενώσεων στο αίμα τους, συγκριτικά με όσους έτρωγαν λιγότερο ή καθόλου σε φαστφουντάδικα…

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή