Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Γιος Κροίσου αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα… να φάει

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Βρετανία από την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο γιος δισεκατομμυριούχου, που είδε τη βιομηχανία χάλυβα του να καταρρέει, έβαλε τ έλος στη ζωή του καθώς δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος Angad Paul πήδηξε από το παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού του στο Marylebone, του κεντρικού Λονδίνου στις 8 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Στο δίπλα δωμάτιο βρισκόταν οι δύο κόρες του έξι και εννέα ετών ενω στην κρεβατοκάμαρα η 41 ετών γυναίκα του μελετούσε την εργασία της.

xalyvas_2.PNG

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν η εταιρεία του Caparo Industries τέθηκε υπό επιτήρηση λόγω της πτώσης των τιμών του χάλυβα, αναγκάζοντας τον Paul να κάνει 450 απολύσεις.

Ο 85χρονος πατέρας του CEO της εταιρείας, Λόρδος Paul, με περιουσία 2,8 δισ. ευρώ είναι ο 47ος πλουσιότερος Βρετανός, έμενε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον γιο του.

Ο πατέρας είχε κάνει επίσκεψη στον γιο του όταν βρήκαν το παράθυρο της κουζίνας ανοιχτό και αυτόν στο κενό.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή