Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Γαλλικό Πρακτορείο: Πρόσφυγες πέρασαν από την Ειδομένη στα Σκόπια

Δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες κατάφεραν να περάσουν το Σάββατο από την Ειδομένη του Κιλκίς στα Σκόπια, παρά το γεγονός ότι τα σύνορα παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας των Σκοπίων δήλωσε στο «AFP» ότι «δεν έχω τέτοια πληροφόρηση». «Έχουμε καθημερινά τέτοιες απόπειρες και η αστυνομία παίρνει μέτρα για να προστατεύσει τα σύνορα», συμπλήρωσε ο Σκοπιανός αστυνομικός.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο φωτογράφος ο οποίος ταξίδευε με άλλους δημοσιογράφους είδε την ομάδα των μεταναστών και προσφύγων από την Ειδομένη στην πόλη Γευγελή στα Σκόπια.

«Είδα κάποιον να πηδά από έναν θάμνο, μπροστά στο αυτοκίνητο, μετά είδα 2-3 ακόμη και άλλους 50 να ξεκουράζονται στους θάμνους» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «πολλοί ακόμη» ακολουθούσαν το συγκεκριμένο γκρουπ.

Στην ομάδα, σύμφωνα με τον φωτογράφο υπήρχαν «πολλές γυναίκες, παιδιά, ακόμη και μια γυναίκα που κρατούσε μία γάτα, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν». Επίσης, ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου πρόσθεσε ότι έδειχναν τρομαγμένοι και κουρασμένοι.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή