«Έσπασε» ο πάγος – Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, τα ξαναβρήκαν Ρουσέλ και Αθηνά
![onassis1 main](https://www.kontranews.gr/wp-content/uploads/2016/08/onassis1.jpg)
Μοιραστείτε το
Ο Τιερί Ρουσέλ δεν έκρυψε ποτέ την σφοδρή αντιπάθειά του για τον Αλβάρο ντε Μιράντα.
«Αυτός θα σε καταστρέψει» φέρεται να είχε πει στην κόρη του, Αθηνά Ωνάση, όμως εκείνη ήταν παράφορα ερωτευμένη μαζί του.
Ο Ρουσέλ χαρακτήριζε «αδίστακτο και σκληρό προικοθήρα» τον Βραζιλιάνο ιππέα και η απόφαση της Αθηνάς να τον παντρευτεί επέφερε οριστική ρήξη στην σχέση πατέρα – κόρης.
Ωστόσο, μετά το διαζύγιο της Αθηνάς και του Αλβάρο, εκείνος επεδίωξε να «ρίξει» γέφυρες επικοινωνίας στην κόρη του.
Το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης έγινε από τη μητριά της Αθηνάς, την Γκάμπι, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί της. Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία με την μητριά και τα αδέλφια της.
Το δεύτερο βήμα, ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην Αθηνά. Λέγεται μάλιστα πως τα λόγια του ήταν ιδιαίτερα παρηγορητικά, δίχως να της υπενθυμίσει ότι την είχε προειδοποιήσει για τον Αλβάρο.
Η Αθηνά φέρεται να εκτίμησε ιδιαιτέρως την κίνηση του Ρουσέλ και πλέον, πατέρας και κόρη έχουν αποκαταστήσει την επικοινωνία τους και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.