Skip to content
Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Έρευνα για εμπρησμό αυτοκινήτου διαιτητή-παρατηρητή της Super League

Έρευνα για εμπρησμό αυτοκινήτου του Δημήτρη Κύρκου στην Ανατολή έχει ξεκινήσει η Ασφάλεια Ιωαννίνων!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα του «sportsioannina» σύμφωνα με το οποίο, τα ξημερώματα περίπου στις 5 το πρωί, μία δυνατή έκρηξη δόνησε την… ατμόσφαιρα στην Ανατολή, σε σταθμευμένο όχημα.

Το αμάξι άνηκε σε διαιτητή – παρατηρητή, που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υποστήριξε στην Αστυνομία πως δεχόταν απειλές από παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η έκρηξη προκλήθηκε από δύο γκαζάκια στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα, οι έρευνες της Αστυνομίας να περιορίζονται σε εμπρηστική ενέργεια. Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείο από την έκρηξη κατασβήστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «epirusgate.blogspot.gr», ο διαιτητής – παρατηρητής είναι ο Δημήτρης Κύρκος, ο οποίος πριν από μερικές μέρες ήταν ο παρατηρητής του ντέρμπι της Super League, μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, όπου είχε δεχθεί φραστική επίθεση, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, από τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή