Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εισβολή αντιεξουσιαστών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Διεκόπη η μετάδοση του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ,  λίγα λεπτά μετά την έναρξή του

Ομάδα αναρχικών, μέλη του “Ρουβίκωνα”, εισέβαλε στο κεντρικό στούντιο του Ραδιομεγάρου.

Οπως ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία και παρουσίασε το πρώτο θέμα για την επέτειο των 50 χρόνων της ΕΡΤ, τουλάχιστον ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 αντιεξουσιαστές εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο του κτιρίου και κατάφεραν να φτάσουν έως και το κεντρικό στούντιο του σταθμού.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Πάνος Χαρίτος, τα μέλη του Ρουβίκωνα ήθελαν να διαβάσουν ένα κείμενο στον αέρα.

 

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει σήμερα η ΕΡΤ και σε αυτή τη γιορτή, εκτός από τους εξαίρετους προσκεκλημένους της, αποφάσισε να συμμετάσχει… απρόσκλητη ομάδα 25-30 αντιεξουσιαστών.

Εισήλθαν βιαίως στο στούντιο όταν η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου, μιλούσε για την επέτειο και διέκοψαν για περίπου δέκα λεπτά το δελτίο Ειδήσεων.

Το δελτίο συνεχίσθηκε κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διασφάλισαν τον χώρο εργασίας τους και την περιουσία της εταιρείας.

Η ΕΡΤ συνεχίζει και τις επόμενες ημέρες, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.