Skip to content

Έφοδος και στα ΕΛΤΑ για έλεγχο τυχόν αθέμιτων πρακτικών στις ταχυμεταφορές

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στα ΕΛΤΑ πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την οικονομική αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης για τυχόν αθέμιτες πρακτικές στον τομέα των ταχυμεταφορών.

Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα έχουν ελεγχθεί σχεδόν όλες οι εταιρείες του κλάδου προκειμένου να βεβαιωθούν οι αρμόδιες αρχές πως οι καταναλωτές που κάνουν χρήση των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς προϊόντων εν μέσω πανδημίας δεν πέφτουν θύματα αισχροκέρδειας.

Όπως σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, “πάντως, η επιμονή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέδωσε καρπούς καθόσον όσες εταιρείες είχαν πρόθεση να αυξήσουν μονομερώς τα τιμολόγια έκαναν πίσω”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή