Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Δολοφονία στην Κυψέλη: Λεπτομέρειες που σοκάρουν – Κουβαλούσε μαζί του στην οικοδομή τα οστά

Στον ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη (15/02) ο Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία του επτάχρονου παιδιού της συντρόφου του πριν από πέντε χρόνια, αλλά και για το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα έκρυβαν το πτώμα του και εν συνεχεία τα οστά του, αρχικά σε έναν αυτοσχέδιο τάφο ακριβώς πάνω από το μικρό διαμέρισμα στο οποίο έμεναν στην Κυψέλη και μετά μέσα σε μία εργαλειοθήκη.

Η υπόθεση από μόνη της έχει σοκάρει την κοινωνία, ωστόσο όσο έρχονται στο φως λεπτομέρειες, σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κόμπος στο στομάχι για το τέλος που είχε το 7χρονο παιδί, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε το άψυχο σώμα του. Σημειώνεται πως βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν του έκλεισαν το στόμα με ταινία και μετά από κάποιες ώρες το βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Πολωνός σύντροφος της 29χρονης σήμερα, γυναίκας που γέννησε τόσο τον 7χρονο που δολοφονήθηκε όσο και την αδερφή του που έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια από το 2018, όταν εντόπισε νεκρό το παιδί, έχτισε με τα ίδια του τα χέρια έναν τάφο στην ταράτσα του σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας. Κουβάλησε τα τούβλα, έφερε χώμα και έριξε τσιμέντο, ώστε να εξαφανίσει κάθε σημάδι του παιδιού.

«Συνέχεια ακούγαμε καυγάδες» λέει στο Star γειτόνισσα του ζευγαριού, ενώ ένα άλλος γείτονας αναφέρει πως: «Το αγοράκι δεν το είχαμε δει ποτέ. Με το κοριτσάκι είχαμε δει τη μητέρα. Έχουμε πολλά χρόνια να το δούμε».

Όταν το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το σπίτι, τότε μετέφερε τα οστά του μικρού παιδιού μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την οποία, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πολωνός την κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Πήγαινε δηλαδή στην οικοδομή όπου εργαζόταν και μαζί με απαραίτητα εργαλεία κουβαλούσε και τα οστά του παιδιού που είχε δολοφονήσει κάποια χρόνια πριν!

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πράξη του, όμως εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση ήταν η στάση του. Ένας άνθρωπος ψυχρός και κυνικός. Που γνώριζε τι είχε κάνει αλλά δεν έδειχνε πως τουλάχιστον έχει μετανιώσει για την πράξη του. Του έβαλε στο στόμα μονωτική ταινία, επειδή το παιδί πεινούσε και δεν το τάιζαν αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή. Την Τρίτη ο 33χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την υπόθεση που έφτασε στην επίλυσή της χάρη σε μία πληροφορία που έδωσε ένας άλλος συλληφθείς για άλλη υπόθεση.

Ωστόσο δημιουργούνται ερωτήματα για το γεγονός πως κανένας δεν αναζήτησε όλα αυτά τα χρόνια το παιδί, και «συμβιβάστηκαν» όλοι με τη δικαιολογία της γυναίκας που το γέννησε. Πως δηλαδή έχει πάει στον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία. Και όλα αυτά όταν πριν από τέσσερα χρόνια έχασε την επιμέλεια της κόρης της (10 ετών σήμερα) που δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση, στο σχολείο είδαν τα κακοποιητικά σημάδια και κινήθηκαν οι διαδικασίες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή