Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Διπλό φονικό στην Κρήτη: Νεκρός γνωστός μαντιναδολόγος 

Νεκροί είναι ένας 62χρονος, γνωστός για την ενασχόληση του με τη λαϊκή παράδοση και τις μαντινάδες καθώς και ένας 30χρονος κτηνοτρόφος. Ο τραυματίας είναι ένας 30χρονος διερχόμενος από το σημείο της εμπλοκής που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο 30χρονος έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τα Ανώγεια κάνουν λόγο για λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί.

Ο 62χρονος και ο 30χρονος που μάλιστα έμεναν και σε γειτονικά σπίτια, βρίσκονταν στην πλατεία στο Περαχώρι. Λογομάχησαν και ο 30χρονος κτηνοτρόφος “τράβηξε” όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ τον 62χρονο. Κάποιος ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος πήγε στο σημείο της συμπλοκής, βρήκε τον 30χρονο και τον σκότωσε. Ο γιος του 62χρονου θύματος και φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 30χρονου έχει διαφύγει και αναζητείται.

Όπως είναι λογικό όλη η κοινωνία των Ανωγείων έχει αναστατωθεί και βρίσκεται στο πόδι.

Μέλη και των δύο οικογενειών βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, δήμαρχος Ανωγείων πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας

Στον ορεινό δήμο μεταβαίνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr και το creta24.gr ο ένας από τους δύο νεκρούς του διπλού φονικού στα Ανώγεια είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος, Λευτέρης Καλομοίρης, ο οποίος ήταν επί χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων.

Ο 62χρονος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μαντιναδολόγους του νησιού με πολλές παρουσίες σε τηλεοπτικές εκπομπές και θεωρούνταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο 30χρονος Γ.Ξ.

Δείτε φώτο από την τραγωδία:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή