Skip to content
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2025

Χωρίς δελτίο ειδήσεων και πάλι το Mega

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα προχωρούν οι εργαζόμενοι του Mega ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Έχοντας πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού τους για το μήνα Μάρτιο αποφάσισαν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιούν κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Mega θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σήμερα από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ, κάτι που σημαίνει πως απόψε δεν θα μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων.

Επίσης, οι εργαζόμενοι του καναλιού θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και αύριο το πρωί 6-10 και έτσι δεν θα μεταδοθεί η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Ακόμα, την Παρασκευή, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κάνουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Ακόμα, στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτο και το πρωί της Κυριακής.

Την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι έχει οριστεί νέα συνάντηση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ωστόσο, αν στις επόμενες ημέρες, καταβληθούν οι οφειλές προς τους εργαζομένους, τότε αυτοί θα σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή