Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Αποκαλυπτική η σύζυγος του Πρίγιοβιτς: «Πολλά εκατομμύρια από την Κίνα για Άλεξ, γι’ αυτό δεν πήγε»!

Η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, μίλησε για πρώτη φορά στα σερβικά ΜΜΕ για τη γνωριμία της με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και για την απόφασή τους να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη παρά τα εκατομμύρια που… στρώθηκαν στα πόδια τους από ομάδα της Κίνας.

«Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.

Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του στο να μην μπορεί να περπατήσει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πρίγιοβιτς, η οποία στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της με τον Αλεξάνταρ.

«Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία “Due Date”. Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν.

Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας “σκότωναν”, τότε δεν υπήρχε viber και whats app. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα».

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή