Τετάρτη, 23 Απριλίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άφησε πίσω τις γυναίκες και κάνει Πάσχα με τους γιους του στο Σίδνεϊ (φωτογραφίες)

Μοιραστείτε το

Πρόσφατα τον είδαμε να κλέβει τις εντυπώσεις με την σέξι νέα σύντροφό του σε άφτερ πάρτι των βραβείων Όσκαρ. Παρ’ όλα αυτά, ο Ράσελ Κρόου δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του τους δύο γιους του, Τσάρλι και Τένισον, τους οποίους απέκτησε από προηγούμενο γάμο του.

crowe1

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα των Καθολικών, ο διάσημος πρωταγωνιστής πήγε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας μαζί με τα δυο του αγόρια. Πατέρας και γιοι έκαναν τα ψώνια τους στα εμπορικά καταστήματα της αυστραλιανής μεγαλούπολης και έπειτα πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα ράγκμπι της ομάδας South Sydney Rabbitohs, της οποίας είναι συνιδιοκτήτης ο Κρόου.

Ο νεοζηλανδός ηθοποιός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς κατάφερε να χάσει 24 κιλά έπειτα από ένα επίπονο πρόγραμμα άσκησης και αυστηρής διατροφής. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα τον δικαιώνει πανηγυρικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com