ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου μετά την απολογία του.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ομολόγησε τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών ωστόσο, ανέφερε ότι δεν είχε σκοπό τον βιασμό αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να μειώσει το γυναικείο φύλο επειδή είχε υποστεί ερωτική απογοήτευση και η σύντροφος με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση τον εκμεταλλεύτηκε.
Μάλιστα, μέσω των δικηγόρων του ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του.
Ο ανακριτής ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, γι’ αυτό και ο 30χρονος θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και από εκεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του στις φυλακές της Τρίπολης.
Ο 30χρονος “δράκος” θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς ο ανακριτής έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού κατ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της παράνομης οπλοφορίας.
Ο ίδιος τόσο κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο όσο και κατά την έξοδο του ήταν σιωπηλός.