Skip to content
Κυριακή, 27 Απριλίου 2025

Πέτσας για κορωνοϊό: Έχουμε πάρει πολλά μέτρα, όχι άλλα

«Μη συζητάμε για νέα μέτρα, να τηρήσουμε τα υφιστάμενα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Πρώτα θα δούμε πώς θα αποδώσουν τα μέτρα και μετά θα δούμε αν θα πάρουμε άλλα. Τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι ήδη πολλά». Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Τώρα ό,τι συμβαίνει και τη Φαίη Μαυραγάνη για την διασπορά του κορωνοϊού, την αποτελεσματικότητα των μέτρων αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Σε αυτή τη φάση φαίνεται κάποιες συρροές να επιμένουν, όπως σε γηροκομεία και χώρους εργασίας, τόνισε. Όσον αφορά στο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 10 μ.μ. ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι αν συμβεί αυτό θα υπάρξει μεγαλύτερος συγχρωτισμός. «Θα μας πουν οι ειδικοί», σημείωσε.

Για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι θα ήταν ένα δραματικό σενάριο να τετραπλασιαστούν τα κρούσματα. «Δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική κι αυτό μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους» ανέφερε.

«Μη συζητάμε για νέα μέτρα, να τηρήσουμε τα υφιστάμενα» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος υπογράμμισε ότι υπάρχει σαν σκέψη η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν είμαστε ακόμη σε τέτοια φάση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή