Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Με τίτλο «”Καπέλο” στις ΔΕΚΟ βάζει η τρόικα» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές απαιτούν να διορίζουν τις διοικήσεις των κρατικών εταιρειών και των οργανισμών που θα ενταχθούν στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Επίσης η «Αγορά»:
· δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ με τα μέτρα-«φωτιά», ύψους 3,6 δις. ευρώ, που προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα για το φορολογικό.
· φέρνει στο φως την απαίτηση-σοκ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για κατάργηση των επιδομάτων που χορηγούνται σε απόρους και ΑμεΑ.
· αποκαλύπτει ότι η Τουρκία απαγορεύει στο ΝΑΤΟ να «δέσει» στα Δωδεκάνησα.
Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Απολύτως εφικτός στόχος η εξάντληση της τετραετίας» και του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τονίζει: «Η κυβέρνηση θα… σκάσει στην ανηφόρα».

Ακόμα: το Σάββατο στην Αγορά: Deepak Chopra – Κάμα Σούτρα και Relax (Βιβλίο Anti-stress)
ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ
Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το βιβλίο του κορυφαίου στοχαστή Ντίπακ Τσόπρα , που συνδέει με μοναδικό τρόπο τη σεξουαλικότητα με την πνευματικότητα.
Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Relax
Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.
Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: