Skip to content
Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025

Διακοπές στην Κυλλήνη για την πριγκίπισσα Lalla: 20 οχήματα η αποστολή της!

Τα Λουτρά της Κυλλήνης επέλεξε για ένα ακόμη καλοκαίρι ως ταξιδιωτικό προορισμό της η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η πριγκίπισσα προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Αράξου με τα δύο παιδιά της αλλά δίχως τον σύζυγό της, τον βασιλιά Μοχάμεντ.

Η βασιλική οικογένεια διαμένει σε resort της Grecotel στα Λουτρά Κυλλήνης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που επισκεπτόταν την περιοχή.

 

lalla1

 

Πέρυσι για πρώτη φορά η πριγκίπισσα ήρθε μαζί με τον βασιλιά Μοχάμεντ, ο οποίος έμεινε εκστασιασμένος από το μαγευτικό τοπίο και ξόδεψε αρκετά χρήματα για τις διακοπές της βασιλικής οικογένειας.

 

royals

 

Φέτος, η πριγκίπισσα Λάλα έφερε μαζί της πολυπληθή συνοδεία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αποστολή της αποχώρησε από το αεροδρόμιο με 20 οχήματα με προορισμό την Κυλλήνη!

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή